Home » Internet marketing » Affiliate marketing

Affiliate marketing

Als affiliate of publisher probeer je nieuwe klanten te vinden voor de verkoper die je promoot. Het promoten van de producten die jij promoot doe je in een webshop op het internet. Je kunt in de webshop een bepaald product of verkoper promoten maar je kunt ook meerdere verkopers vertegenwoordigen. Je verkoopt de producten niet zelf. Zodra iemand op een product klikt in jouw webshop wordt deze persoon doorgeleid naar de website van de echte verkoper! Je hebt dus geen voorraden nodig en hoeft zelf niets te verzenden. Wanneer er een product verkocht word krijg je als publisher hier commissie voor. Omdat het moeilijk is met 1 website genoeg geld op te halen om van te leven, maak je als publisher meestal meerdere websites voor meerdere adverteerders.

 

Voorbeeld:

Je promoot voor Bol.com, je krijgt hier 8% commissie per verkoop. Wanneer iemand via jouw link dan naar Bol.com gaat word dit geregistreerd door cookies, wanneer iemand dan iets koopt binnen het termijn dat Bol.com heeft vastgesteld, krijg jij hier commissie voor. Stel iemand koopt een product van 100 euro dan krijg jij hier (100x0.08=) 8 euro voor.

Wat heb ik nodig om te starten met affiliate marketing?

  • Een desktop, laptop of tablet
  • Een goede internet verbinding
  • Doorzettingsvermogen
  • Geduld

Waar vind ik producten waar ik commissie over kan krijgen?

  • Affiliate netwerken
  • Sommige webshops hebben hun eigen affiliate programma

Welke affiliate netwerken zijn goed?

Hoe verkoop ik producten en wat heb ik hier voor nodig?

  • Een website
  • Social media
  • Een adverteerder waarvan jij producten mag verkopen

 

Het is de bedoeling dat andere mensen gaan klikken op jouw links, je kunt deze dus overal op het internet verspreiden. Schrijf een goed artikel over een bepaald product, maak een webshop met producten, of maak video's over producten waarin je wijst naar een link in de beschrijving.  

Wil jij meer leren over affiliate marketing?


Affiliate marketing revolutie

In de Affiliate marketing revolutie beschrijft Jacko Meijaard hoe iedereen geld kan verdienen met affiliate marketing! Het enige wat jij verwijderd bent van goede verdiensten iedere maand opnieuw ben jij zelf.

Iedereen kan online geld verdienen met affiliate marketing, maar veel mensen zijn bang hier hun tijd aan te verspillen, hierdoor beginnen ze er niet aan of stoppen er snel mee. Dit is een van de hoofdredenen waarom je niets zal bereiken in affiliate marketing! Wanneer jij bereid bent je hier voor in te zetten heeft affiliate marketing erg veel mogelijkheden om veel geld te verdienen. Het belangrijkste is dat jij je bezig houd met de juiste dingen, wanneer jij je focust op de verkeerde punten zal je weinig tot geen vooruitgang maken! Voordat je begint aan Affiliate marketing is het dus belangrijk dat jij precies weet wat je moet doen, zodat jij het beste uit je tijd haalt en je binnen kortere tijd meer verdiensten zal krijgen met het promoten van de producten! Het is dus nooit verkeerd te investeren in een goede training zodat jij precies weet wat je te wachten staat. Wanneer jij weet wat je moet doen zal je meer en sneller verdienen waardoor je binnen de kortste tijd het aankoop bedrag er al uit hebt! De Affiliate marketing revolutie is de beste Nederlandse training voor Affilliate marketing, hierdoor hebben velen hun succes al behaald! 

Wil jij leren hoe jij geld kan verdienen met affiliate marketing?


Stellia Affiliate CMS

Met Stellia Affiliate CMS hoef jij geen dagen lang bezig te zijn om een website compleet in elkaar te zetten. Hun maken het namelijk mogelijk om binnen een half uur een website te maken die goed te vinden is op Google. Je kan hier heel makkelijk product feeds toevoegen, waardoor jij heel simpel tot maximaal 5.000 producten op je website kan plaatsten. Wanneer er een klant naar je website gaat ziet hij deze producten, verdeeld in categorieën en als hij een van deze producten verder wil bekijken gaat hij automatisch door naar het product op de website van de aanbieder. Wanneer iemand dit product verkoopt krijg jij hier dus je commissie voor. Je bent hier dus zo mee klaar en hoeft je website alleen nog te onderhouden, hierdoor heb je genoeg tijd om weer aan andere sites te gaan werken. Het fijne aan Stellia is dat ze een goede klantenservice hebben, ze bellen je al erg snel en leggen je alles duidelijk uit, ook kun je ze altijd vragen stellen. Dit is dan ook zeker een aanrader voor beginners in affiliate marketing, maar ook voor mensen met langere ervaring omdat het enorm veel tijd scheelt tegenover bijvoorbeeld het maken van een website in Wordpress. Ook is de hosting van een website erg goedkoop als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Stellia Afilliate CMS is na mijn mening dan ook de beste manier om geld te verdienen met online marketing!

Wil jij meer leren over Stellia Affiliate CMS?


Wil jij Stellia Affiliate CMS gratis proberen?

De proefversie is 7 dagen waarin jij gratis een domeinnaam kan registreren en gebruik kan maken van het systeem. Zo snel mogelijk neemt Stellia contact met je op en leggen ze uit hoe het systeem werkt. Binnen 7 dagen moet je beslissen of je verder wil gaan naar een betaald account, wanneer je dit doet blijf jij jouw domeinnaam gratis behouden!